czekoladka

produkty czekoladowe

Do produkcji zastosowano tylko tłuszcze beztransowe*. Produkty pasteryzowane – bez konserwantów. Zastosowano tylko aromaty naturalne w danym smaku.

Glassa twarda w płatkach: produkty do pokrywania pierników, ciastek, galaretek – polewa chrupie podczas łamania

Produkty dostępne w smakach: czekolada.

Kolejna grupa to kremy dla cukiernictwa i wypieków, pełny i zbilansowany smak produktów na tłuszczach beztransowych do wstrzykiwania/ rozsmarowywania/ zapiekania łączą się ze śmietaną zawierają naturalne pasty i składniki w danym smaku:

KREMY GŁADKIE DO WSTRZYKIWANIA I ROZSMAROWYWANIA

RIPIENI NUTS EXTRA Pasta, krem do wstrzykiwania o smaku mlecznej czekolady
RIPIENI CHOCO – MIĘTA Extra Pasta, krem do wstrzykiwania o smaku miętowej czekolady
RIPIENI BIAŁY O SMAKU KOKOSOWYM Pasta, krem do wstrzykiwania o smaku kokosowo-migdałowym
RIPIENI BIAŁY O SMAKU MLECZNYM Pasta, krem do wstrzykiwania o smaku białej czekolady
RIPIENI DESEROWY Pasta, krem do wstrzykiwania, zawiera 3 % orzecha laskowego


KREMY Z KAWAŁKAMI CIASTECZEK DO ROZSMAROWYWANIA

CIOCCO CRISP BIAŁY Pasta/krem z białej czekolady z ciasteczkami
CIOCCO CRISP ORZECHY Pasta/krem orzechowa z ciasteczkami
CIOCCO CRISP DESEROWY Pasta/krem z ciemnej czekolady z ciasteczkami