croi

mieszanki cukiernicze

Kompozycja gotowych mieszanek ciast, począwszy od mieszanek babki, biszkoptu, poprzez ciasto biszkoptowo – tłuszczowe i  makarony. Produkty te charakteryzują się wyśmienitym smakiem i niezapomnianym zapachem.  Posiadają stabilną i równą strukturę.

Mieszanka babki:

-  wielkopolskiej: gotowa mieszanka na delikatne ciasta piaskowe

- czekoladowej: gotowa mieszanka na babkę o smaku czekoladowym  z kawałkami czekolady

- cytrynowej: gotowa mieszanka do wypieku aromatycznych babek i ciast o smaku cytrynowym

- pomarańczowej: mieszanka do wypieku aromatycznych babek i ciast o smaku pomarańczowym z kawałkami kandyzowanych pomarańczy

- karmel – latte: gotowa mieszanka do wypieku babek piaskowych o smaku karmelowym

- mieszanka piernikowa: pachnąca przyprawami, korzenna, puszysta o wilgotnym miękiszu z szerokim zastosowaniem recepturowym.

 Mieszanka biszkoptowa:

- mieszanka biszkoptowa: mieszanka ciasta biszkoptowego przeznaczona do wypieków spodów do tortów, rolad i innych wyrobów na bazie biszkoptowej

- mieszanka biszkoptu kakaowego: gotowa mieszanka ciasta biszkoptowego o smaku czekoladowym

- koncentrat ciasta biszkoptowego: doskonały smak, puszysty miękisz, baza do wszelakich ciast biszkoptowych

Mieszanka biszkoptowo-tłuszczowa:

- jogurtowa: idealna mieszanka ciasta biszkoptowo – tłuszczowego do wszelakiego rodzaju ciast

- czekoladowa: idealna mieszanka ciasta biszkoptowo-tłuszczowego do wszelakiego rodzaju ciast. Po wypieku posiad miękki, delikatny miękkisz

 Makaroniki: mieszanka do delikatnych migdałowych ciasteczek w różnych kolorach i smakach

Muffiny: delikatne, lekkie i miękkie muffinki o smaku waniliowym i czekoladowym. Doskonale utrzymują owoc na całej powierzchni.

Brownie: bardzo mocno czekoladowe, wilgotne i ciężkie ciasto, doskonale komponuje się orzechami, bakaliami

Kruche: mieszanka do przygotowania pysznej maślanej kruszonki na owocach bądź nadzieniu

Czekoladowy aksamit: mieszanka ciasta czekoladowego z prawdziwą czekoladą, mocno wytrawna, pełna w smaku a zarazem delikatna. Doskonała jakość. Wyśmienicie nadaje się do ciast deserowych.