Mieszanki cukiernicze

Kompozycja gotowych mieszanek ciast, począwszy od mieszanek babki (wielkopolskiej, czekoladowej z kawałkami czekolady, cytrynowej, pomarańczowej z kawałkami kandyzowanych pomarańczy, karmel – latte , mieszanki piernikowej), biszkoptu i biszkoptu kakaowego, poprzez ciasto biszkoptowo – tłuszczowe (jogurtowe, czekoladowe, brownie, czekoladowy aksamit – 15 % czekolady) oraz makarony francuskie. Produkty te charakteryzują się wyśmienitym smakiem i niezapomnianym zapachem. Posiadają stabilną i równą strukturę.

Nadzienia gładkie termostabilne

ZA-FFERANO – renomowany dystrybutor dodatków cukierniczych

Jeżeli szukasz sprawdzonego dostawcy rozmaitych dodatków cukierniczych, to jesteś we właściwym miejscu! W naszej ofercie znajdziesz produkty dla cukiernictwa i przemysłu – m.in., owoce w żelu, wyselekcjonowane orzechy laskowe, włoskie, pistacje, pasty lodowe oraz kremy i nadzienia. Zapraszamy do współpracy, a w razie jakichkolwiek pytań do kontaktu

Kontakt