Confectionery mixes

Kompozycja gotowych mieszanek ciast, począwszy od mieszanek babki (wielkopolskiej, czekoladowej z kawałkami czekolady, cytrynowej, pomarańczowej z kawałkami kandyzowanych pomarańczy, karmel – latte , mieszanki piernikowej), biszkoptu i biszkoptu kakaowego, poprzez ciasto biszkoptowo – tłuszczowe (jogurtowe, czekoladowe, brownie, czekoladowy aksamit – 15 % czekolady) oraz makarony francuskie. Produkty te charakteryzują się wyśmienitym smakiem i niezapomnianym zapachem. Posiadają stabilną i równą strukturę.

Nadzienia gładkie termostabilne

ZA-FFERANO – renomed distributor of confectionary additives

If you are looking for a reliable supplier of various confectionery ingredients, then you are in the right place! In our offer you will find products for confectionery and industry – including fruit in gel, selected hazelnuts, Italian, pistachios, ice pastes, creams and fillings. We invite you to cooperate, and if you have any questions to contact.

Contact